Η Ελένη Τσολάκη απαντά στον Τρύφωνα Σαμαρά για την περιβόητη φωτογραφία

Ελένη Τσολάκη

"Είχαν βγει όλες υπερπαραγωγή κι αυτή βγήκε σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα"!

Η Ελένη Τσολάκη φωτογραφίζεται για το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά, αλλά δεν πηγαίνει στο πάρτι που ακολούθησε ένα μήνα μετά τη φωτογράφιση. Ενώ η παρουσιάστρια αναφέρει ότι η κακοκαιρία σε συνδυασμό με το πρωινό ξύπνημα ήταν οι λόγοι που την απέτρεψαν από το να παραβρεθεί στο event, ο κομμωτής την «πυροβολεί» δημόσια αναφέροντας πως δεν της άρεσε η φωτογράφιση επειδή ήταν χωρίς μακιγιάζ. Πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς δηλώνει στον Αρτ: «Έχω να την δω πάρα πολύ καιρό, δεν έχουμε βρεθεί καθόλου. Τώρα ετοιμάζομαι να κάνω το ημερολόγιό μου και θα της κάνω πρόταση να είναι ξανά στο ημερολόγιό μου. Μου αρέσει σαν γυναίκα η Ελένη Τσολάκη και δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί της. Απλώς, δεν μου άρεσε που δεν ήρθε στο πάρτι».

Στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ελένη Τσολάκη διέψευσε τη φήμη ότι δεν της άρεσε η φωτογραφία και τόνισε: «Αν ήταν κάτι που με πείραζε θα το έλεγα. Δεν έχει καμία σχέση. Αν μου δώσει τον μήνα Απρίλιο θα πάω ξανά».

Οι συνεργάτες της, ωστόσο, είχαν άλλη άποψη για τη φωτογράφιση της Ελένης…

«Είχαν βγει όλες υπερπαραγωγή κι αυτή βγήκε σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.