Η Ελένη Ράντου σε τρυφερή εξομολόγηση για την κόρη της – «Τα είχε κανονίσει όλα μόνη της»

Ελένη Ράντου

Όσα είπε η Ελένη Ράντου για την αγαπημένη της κόρη.

Την Ελένη Ράντου φιλοξένησε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, με αγάπη στη σχέση με την κόρη της και την απόφαση να ακολουθήσει δρόμο καλλιτεχνικό.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ πολύ πιο δύσκολο και πολύ πιο μοναχικό αυτό που κάνει εκείνη, την ζωγραφική. Εμένα μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Εγώ την καταλαβαίνω μόνο όταν γράφω. Που έχω δηλαδή την λευκή κόλλα αλλά κατά τα άλλα το να φτιάξεις εικόνα και αυτή να έχει μια ολόκληρη ιστορία είναι απίστευτα δύσκολο. Από 5 χρονών μου είχε πει ότι θα κάνει αυτό αλλά εγώ νόμιζα ότι ήταν παιδικές επιθυμίες όπως έχουν όλα τα παιδάκια. Όμως το ήξερε και το τήρησε κιόλας».

«Ήταν τόσο καταλυτικό, ήταν τόσο ολοκληρωτικό που ποτέ δεν ανησύχησα πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί διότι τα είχε κανονίσει όλα μόνο του».

«Η δική μας η γενιά έχει το ακριβώς αντίστροφο από την προηγούμενη. Δηλαδή, επειδή ένιωσε λίγο παρατημένη στα δικά της παιδικά χρόνια, έχει μια τάση να υπερπροστατεύει. Οπότε είναι το ακριβώς αντίθετο» πρόσθεσε, επίσης, η Ελένη Ράντου στην ψυχαγωγική εκπομπή του ΣΚΑΪ.