Η Ελένη μίλησε για την απουσία της Ζαρίφη από την εκπομπή

«Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση»

Λίγο χρόνο από τα θέμετα της εκπομπής «έκλεψε» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη για να μιλήσει για την απουσία της Κατερίνας Ζαρίφη από την εκπομπή τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχει εμφανιστεί από την Πέμπτη, κάνοντας τα σχόλια στο τουίτερ να παίρνουν φωτιά…

«Θέλω να πω σε αυτό στο σημείο κάτι γιατί έχουμε πάρα πολλά τηλεφωνήματα κάθε μερα και τα διαβάζω και στο twitter και έχομαι σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δε μπορώ να σας απαντήσω. Με ρωτάτε καθημερινά που είναι η Κατερίνα. Καταρχήν να σας πω ότι δε θα τη δείτε αυτή τη βδομάδα την Κατερίνα, όπως δε την είδατε και τις δύο προηγούμενες μέρες της περασμένης εβδομάδας. Σας είπα την πρώτη μέρα που έλειψε, την Πέμπτη, ότι η Κατερίνα για σοβαρό προσωπικό της θέμα, γιατί διαφορετικά δε λείπει κανείς από την εκπομπή, δε θα μπορεί να είναι εδώ. Βλέπω όμως ότι ρωτάτε κάθε μέρα, «δεν είναι πια στην εκπομπή», «έφυγε από την εκπομπή;», μήπως συμβαίνει αυτό, μήπως συμβαίνει εκείνο… Εγώ δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω.

Η Κατερίνα έχει τουίτερ, δεν ξέρω αν έχει φεισμπουκ, εν πάσει περιτπώσει προσπαθήστε αλλού, εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Κατερίνα είναι εδώ, δουλεύει κανονικά, απλά δε μπορεί αυτές τις μέρες. Από εκεί και πέρα ή θα περιμένετε όταν γυρίσει να ακούσετε τι έχει ή δεν έχει νας σας πει, ή προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί της όπως επικοινωνείτε με εμένα. Αντί να ρωτάτε εμένα, ρωτήστε την ίδια. Μη μας φέρνετε σε δύσκολη θέση. Είναι ιδιαίτερα άκομψο να μιλάμε για αυτά και δε μπορώ κάθε μέρα να δίνω απάντηση, γιατί δεν είναι σωστό. Εντάξει; Την αγαπάμε, δουλευει εδώ, μαζί μας θα είναι, αλλά μη με ρωτάτε κάτι παραπάνω, θα περιμένετε όπως περιμένουμε όλοι. Εντάξει; Τέλεια!» είπε η παρουσιάστρια για να «κλείσει» αυτό το θέμα.

Δείτε την απάντηση που έδωσε μέσα από την εκπομπή: