Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει μήνυμα στον Γιώργο Ασημινάκη

Ελένη Μενεγάκη

"Ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του..."

Ήταν στα μέσα του περασμένου Απρίλη, όταν ο πολύ γνωστός floor manager, Γιώργος Ασημινάκης, παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που έδωσε λίγες μέρες αργότερα, είχε δηλώσει σχετικά:

«Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω, να με βλέπει κιόλας όταν το λέω. Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή κι εγώ σαν άνθρωπος προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους και αυτό δεν είχα υπομονή να το αντέξω για ακόμη μια φορά. Γενικά, όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω».

Στην τελευταία εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα. Κοίταξε την κάμερα και είπε: «Του στέλνω την αγάπη μου και ξέρω επειδή κάποιος θα του έχει στείλει κάποιο μήνυμα αυτή τη στιγμή στο κινητό του κι επειδή είναι σκορπιουδάκι ξέρω ότι μέσα του ένα γαργάλημα το νιώθει. Καλέ μου φίλε Ασημινάκη να ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και θα συνεχίζεις πραγματικά στο δικό μου μυαλό να κάνεις τα δικά σου ανεπανάληπτα χορευτικά με τους καλεσμένους, με τα σκηνικά, με τα πώς θα στήσουμε… Ήταν μέσα σε όλα».