Η Ελένη Μενεγάκη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της

Ελένη Μενεγάκη

"Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά. Ζορίστηκα στην πορεία, όταν τα παιδιά αρχίζουν και ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα", εξομολογείται η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή συζήτηση για την επιλόχειο κατάθλιψη που είχαν στην εκπομπή Ελένη, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τα τέσσερα παιδιά της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε:

«Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά. Ζορίστηκα στην πορεία, όταν τα παιδιά αρχίζουν και ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Τσακωμοί, όχι εδώ αυτό… Αυτά ναι. Σε αυτά μπορεί να έχω πιεστεί κατά καιρούς, να έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στις γέννες μου η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και ότι θα φτάσω να πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα εγώ δεν είχα τίποτα, πραγματικά σας το λέω. Τώρα θες επειδή ήμουν πολύ καλά οχυρωμένη, είχα την μάνα μου συνέχεια μαζί μου, αισθανόμουν πιο ήρεμη, τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Ίσως γιατί ξεκίνησα και σε μια ηλικία που δεν ήμουν πολύ μεγάλη, 31 έκανα τον Άγγελο.

Δεν ξέρω, μπορεί όλα να έχουν σχέση. Αλλά αυτό εγώ δεν το ένιωσα. Αλήθεια σας λέω. Οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό».

«Και επειδή γεννώντας ήξερα ότι στις 40 μέρες θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά μου και η δουλειά μου ήταν ευχαρίστηση, ο κόσμος που ήταν δίπλα μου, οι συνεργάτες μου, πάντα βοηθητικοί. Δηλαδή σε όλα είχα βοήθεια. Πιστεύω ότι όλα αυτά με έχουν βοηθήσει», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.