Η Ελένη Μενεγάκη …ροκανίζει την ώρα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Ελένη καθυστέρησε τρία τέταρτα να κλείσει την εκπομπή! Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου;

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει το κανάλι του Alpha είναι η συνέπεια στη ροή του προγράμματος του. Ακόμα και για τηλεοπτικά προγράμματα που αποδεδειγμένα σημειώνουν τηλεθεάσεις που «χτυπούν κόκκινο», τα λεπτά δεν χαρίζονται, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν. Το τελευταίο διάστημα και πριν καν διαδοθούν τα νέα για τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει στο κανάλι για την απογευματινή εκπομπή του «Λόγω TiViς» η ελαστικότητα σε αυτό το ζήτημα ήταν εμφανής. Κι αν κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στα λεπτά που η Ελένη αργούσε να κλείσει την εκπομπή της, μετά την είδηση της μετέωρης κατάστασης της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, που τα λεπτά έγιναν τέταρτά, ήταν πλέον δύσκολο να περάσει απαρατήρητο. Αποκορύφωμα το μεσημέρι της Πέμπτης που η νονά Ελένη, δίνοντας δώρα στους τηλεθεατές, κράτησε την εκπομπή μέχρι τις 16:45, αντί για τις 16:00, τη στιγμή μάλιστα που τα νέα που έρχονται από το κανάλι για την Κατερίνα Καινούργιου είναι αισιόδοξα.

Με αμηχανία και το τραγούδι «Πάμε παρακάτω» ξεκίνησε αναγκαστικά αργοπορημένη η Κατερίνα Καινούργιου καθησυχάζοντας τους τηλεθεατές της εκπομπής και περνώντας το μήνυμα πως όλα βαίνουν καλώς για το «Λόγω TiViς» παρά την μεγάλη καθυστέρηση.
«Καλησπέρα, μην αγχώνεστε. Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε και όλα μια χαρά. Έτσι όπως βλέπαμε και εμείς τα τετράγωνα ήθελα και εγώ να πάρω να παίξω. Άντε νομίζω ότι … αύριο με το καλό οι τυχεροί; Άντε, άντε… Κι είναι και πολλά τα λεφτά ρε παιδιά».

Περισσότερα latest news »