«Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να παρουσιάσει καινούρια εκπομπή αλλιώς θα «σβήσει»

Ελένη Μενεγάκη

«Οι Ράδιο Αρβύλα πρέπει να βρουν καινούρια πράγματα να κάνουν».

Ο Σταμάτης Μαλέλης μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για τα πρόσωπα της τηλεόρασης και έδωσε τη συμβουλή του στους Ράδιο Αρβύλα, έκανε προβλέψεις για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τον Γιώργο Λιάγκα…

[dfp_ads id=236982]

«Θα πω από πιο πρόγραμμα περίμενα περισσότερα. Ήμουν από τους φανατικούς του Ράδιο Αρβύλα. Τόσα χρόνια κυριαρχούσαν. Θέλω να τους δώσω μια συμβουλή. Αν θέλουν να την ακούσουν. Πρέπει να βρουν καινούρια πράγματα να κάνουν. Η τηλεόραση άμα της κάνεις τα ίδια σε τρώει. Το στυλ αυτό δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Πρέπει κάποιες εκπομπές να αλλάζουν. Όπως και τα πρωινάδικα. Αν δεν αλλάξουν θα «πεθάνουν». Όπως η Μενεγάκη, αν δεν αλλάξει θα «πεθάνει». Η Ελένη κυριάρχησε όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να διαλέξει κάτι καινούριο, αλλιώς θα σβήσει και είναι αδικία. Νομίζω θα την έβαζα να κάνει ένα show Σαββατιάτικο, αλλά δεν το έχω ακριβώς μέσα στο μυαλό μου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αν κάνει πρωινό θα τους περάσει όλους. Στη Φαίη Σκορδά δεν μου άρεσε το πάνελ, το είχα πει από την αρχή. Αλλά πρέπει να βρει και μια ταυτότητα συγκεκριμένη. ¨η είναι η κοπέλα το θηλυκό, ή είναι η μαμά, ή είναι η θεία, να αποφασίσει και ένα από αυτά να το υπηρετήσει σωστά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Μαλέλης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!