Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για την καισαρική

«Ήθελα και ήλπιζα ότι και αυτή τη φορά θα γεννήσω φυσιολογικά. Δε βαριέσαι, σημασία έχει να βγούμε με το καλό και το μωρό και η γυναίκα».

Με καλεσμένη την Βίκυ Καγιά, η Ελένη Μενεγάκη άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει για την τελευταία της γέννα που έγινε με καισαρική. «Εγώ δεν είχα ξανακάνει καισαρική. Άκουγα, μου λέγανε, δεν είχα ιδέα… Ήθελα και ήλπιζα ότι και αυτή τη φορά θα γεννήσω φυσιολογικά. Δε βαριέσαι, σημασία έχει να βγούμε με το καλό και το μωρό και η γυναίκα. Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική με κοιλιά πιο μεγάλη από ότι μπήκα. Αφού ρωτούσα τον γιατρό: «Μπας και μου έβαλες κανένα άλλο μέσα; Τι κοιλιά είναι αυτή; Έχω κάνει τόσες γέννες»!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη και ρώτησε την Βίκυ: «Εσύ που έκανες καισαρική πες μου γιατί η κοιλιά σου ήταν πλάκα όταν βγήκες». 

Στη συνέχεια, συγκρίνοντας την περιπτωσή της με αυτήν της καλεσμένης της, είπε η παρουσιάστρια: «Αυτή περίμενε αργότερα να γεννήσει, εγώ περίμενα νωρίτερα. Το δικό μου δεν ήθελε να κατέβει, το δικό της πάλι βιαζόταν για να βγει».

Γυρίζοντας πίσω στο χρόνο, όταν την είχε ξανακαλέσει και ενώ η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι ήταν τότε έγκυος, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άτιμη και δεν μου είπες τίποτα. Δεν πειράζει κι εγώ που το ήξερα δεν σου είπα τίποτα». 

https://www.youtube.com/embed/rxeQVCpMJTo