Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για τα νούμερα τηλεθέασης και τις αλλαγές στην εκπομπή

Ελένη Μενεγάκη

"Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω, στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω";

Η Ελένη Μενεγάκη, σε μια από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της, το βράδυ της Δευτέρας, έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», στο έργο που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας, με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Έλλη Τρίγγου. Την Ελένη  συνόδευσε η κόρη της Λάουρα.

Στην είσοδο του θεάτρου οι δημοσιογράφοι περίμεναν την Ελένη Μενεγάκη και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα είπε η παρουσιάστρια για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, τη σχέση της με το κοινό και τις αλλαγές.

«Δεν ένιωσα ποτέ στα σχεδόν 25 χρόνια που είμαι κάθε μέρα στην τηλεόραση ότι ο κόσμος δεν με αγαπάει. Μπορεί να έχουμε κάποιες χρονιές, οι οποίες δεν είναι όπως θα τις ήθελα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όσον αφορά στη σχέση μου με τον κόσμο δεν αισθάνομαι ότι πέρασε κρίση. Ίσα ίσα που εγώ νομίζω ότι μεγαλώνει και δυναμώνει.

Το τι μπορεί να αλλάξω εγώ στην εκπομπή μου δεν έχει να κάνει με το τι κάνουν οι άλλοι, αλλά με το τι μπορεί να κάνω εγώ και τι μου πηγαίνει και τι περιμένει ο κόσμος από μια εκπομπή στην οποία πρωταγωνιστώ, παρουσιάζω. Τα νούμερα τηλεθέασης φυσικά και τα κοιτάζω, στην τηλεόραση δουλεύω. Τι φαντάζεστε, ότι έχω τα μάτια μου κλειστά και σφυρίζω»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…