Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει δημόσια για την επόμενη σεζόν – «Όταν παίρνω μια απόφαση…»

Ελένη Μενεγάκη

«Μη με βάζεις τώρα να αισθάνομαι περίεργα γιατί είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της. Στο φινάλε της κουβέντας τους, ο γνωστός ηθοποιός “αιφνιδίασε” την Ελένη, με την ερώτησή του για τη νέα σεζόν.

Αν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πιστεύει πως η Ελένη Μενεγάκη κάπου θα είναι του χρόνου, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως «δεν θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δεν βγαίνω από τους στόχους μου».

Ο διάλογος που είχαν οι δυο τους…

Γ.ΤΣ.: Ελένη, που θα έρθω του χρόνου;

Ε.Μ.: Έλα στο σπίτι μου, στα Μελίσσια…

Γ.ΤΣ.: Αν δεν κάνεις κάτι του χρόνου, θα λείψεις πάρα πολύ και επειδή θα λείψεις, μετά θα κάνεις σίγουρα, έτσι κι αλλιώς. Έχω την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει μέχρι το τέλος και του χρόνου εσύ κάπου θα είσαι. Έτσι νιώθω.

Ε.Μ.: Δεν θέλω να σε διαψεύσω, αλλά όταν παίρνω μια απόφαση πραγματικά δεν βγαίνω από τους στόχους μου.

Γ.ΤΣ.: Η απόφασή σου είναι… off;

Ε.Μ.: Μη με βάζεις τώρα να αισθάνομαι περίεργα γιατί είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ και δεν είναι ότι λέω …τι ωραία, πάω να κάνω κάτι άλλο. Είναι μια καλή στιγμή.

Γ.ΤΣ.: Κι άμα σου αρέσει να κάτσεις και πεις μετά ότι δεν θα ξανακάνω κάτι;

Ε.Μ.: Άμα μου αρέσει πραγματικά πάρα πολύ και νιώσω ότι πετάω μέσα σε αυτή την κατάσταση, δεν θα γυρίσω. Δεν θα γυρίσω για να γυρίσω.

Γ.ΤΣ.: Λογικό, το καταλαβαίνω.

Ε.Μ.: Ξεκινάς καινούργια πορεία ως δημοσιογράφος; Λες… τώρα που φεύγει αυτή αδειάζει χώρος, ας μπω κι εγώ γιατί όλο για γυναίκες μιλάνε, ας αυτοπροταθεί κι ένας άντρας;