Η Ελένη Μενεγάκη ιδιαίτερα φορτισμένη στον αέρα: «Μα είναι δυνατόν;»

Ελένη Μενεγάκη

"Το γεννάς, το αφήνεις, φεύγεις και εξαφανίζεσαι και ξέρεις ότι εκεί πέρα μέσα υπάρχει αυτό το μωράκι που γέννησες", είπε σε έντονο ύφος η Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από την προβολή ενός βίντεο με τα εγκαταλελειμμένα παιδιά και βρέφη που βρίσκονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», η Ελένη Μενεγάκη, συγκινημένη αλλά και φορτισμένη, έκανε μια τοποθέτηση σε έντονο ύφος.

«Μια γυναίκα που το κουβαλάει 9 μήνες, το γεννάει και φεύγει ακόμα και από την πίσω πόρτα. Ούτε καν το έχει δει να το μυρίσει, να το ακουμπήσει Το ότι το γεννάς, το αφήνεις, φεύγεις και εξαφανίζεσαι και ξέρεις ότι εκεί πέρα μέσα υπάρχει αυτό το μωράκι που γέννησες…», είπε με ιδιαίτερη ένταση η Ελένη Μενεγάκη και συνέχισε:

«Ενώ υπάρχουν τόσες γυναίκες που ονειρεύονται να πιάσουν ένα μωρό στα χέρια τους, όχι σώνει και ντε να το γεννήσουν οι ίδιες, να το υιοθετήσουν με ένα τρόπο. Πόσες γυναίκες έχουμε δει που περιγράφουν όλη τη διαδικασία για να καταφέρουν να υιοθετήσουν και να φέρουν στη χώρα τους ένα παιδί από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Και λες μα είναι δυνατόν»;