Η Ελένη Μενεγάκη για τα πρόσωπα που «έφτιαξε» το Mega: «Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας…»

Ελένη Μενεγάκη

"Είχαν πραγματικά τον τρόπο με όποιον συνεργαζόντουσαν στο κανάλι να κάνουν Χ με έναν καταπληκτικό τρόπο σε ό,τι δεν ήταν αρεστό από το τηλεοπτικό του παρελθόν".

Εκτενές το αφιέρωμα που είχαν ετοιμάσει στην Ελένη για το κλείσιμο του Mega. Η Ελένη Μενεγάκη είπε πολλά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε, όμως, ένα σχόλιο που έκανε με αφορμή μια παρατήρηση του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

«Είχε το μοναδικό ταλέντο το Mega, αυτό το κατάλαβα κυρίως ως θεατής, μα καθαγιάζει οτιδήποτε κάνει ως λίγο πιο πάνω. Βαφτιζόταν το πρόσωπο και η εκπομπή σε κάτι πιο ποιοτικό», ανέφερε ο Θοδωρής Κουτσοφιαννόπουλος και τότε η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε τα εξής:

«Θυμάμαι που συζητούσαμε πώς το κάνουν αυτό το μαγικό. Ήταν μαγικό; Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τώρα τι να σας βάζουμε στο μυαλό, αφήστε το! Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας. Η αλήθεια είναι ότι είχαν πραγματικά τον τρόπο με όποιον συνεργαζόντουσαν στο κανάλι -για πρόσωπα μιλάω, όχι εκπομπές- να κάνουν Χ με έναν καταπληκτικό τρόπο σε ό,τι δεν ήταν αρεστό από το τηλεοπτικό του παρελθόν».

Βούρκωσε η Φαίη Σκορδά για το Mega: «Εις το επανιδείν»!