Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία: «Αυτό που αισθάνομαι ότι καμιά φορά μας λείπει είναι…»

Ελένη Μενεγάκη

Τι είπε για την επόμενη σεζόν; Πότε επιστρέφει; Ειδικές; ευχαριστίες σε: Γελαλή, Σαρκισιάν και Μπαρμπουζάνη...

Φινάλε και για την Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής και η παρουσιάστρια, λίγο πριν τους τίτλους τέλους, θέλησε να πει δυο λόγια για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και για την επόμενη που έρχεται το φθινόπωρο -η «Ελένη» θα είναι ξανά στους δέκτες μας τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Οι ανατροπές στα σχέδια, οι συνεργάτες και αυτό που λείπει…

«Δεν πρόκειται να πω όλα αυτά που θέλω να πω. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και κάθε χρονιά ξεκινά με κάποια όνειρα και σχέδια. Εννιά φορές στις δέκα, μπορεί και δέκα, όλα αυτά που σκεφτόμαστε να κάνουμε τα αλλάζουμε και κάποια που είμαστε σίγουροι ότι θα βγάλουν σεζόν, άλλα βγαίνουν. Αυτό που δεν αφήνει να σου συμβεί αυτή η δουλειά, είναι να πλήξεις. Κάθε χρονιά είναι μια άλλη, με άλλη παρέα, με άλλους ανθρώπους, με κάποιους τηλεθεατές καινούριους και με άλλους που τους περιμένεις να τους βρεις αλλά δεν τους βρίσκεις…

[dfp_ads id=236982]

Είμαστε πολλοί και το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε ενωμένο, όχι ότι δεν έχουμε τις δύσκολες και τις κακές μας στιγμές, όμως μέσα στο τρενάκι της χρονιάς, όλοι θέλουμε ένα πράγμα: να περνάμε καλά, να μην έχουμε αναταραχές και στεναχώριες, γιατί όταν μεταξύ μας είμαστε καλά με τον ίδιο σκοπό, βρίσκονται και οι λύσεις και μένουν και τα χαμόγελα.

Ελπίζω και πιστεύω την επόμενη χρονιά, τώρα πια που το ‘χουμε βρει, να είμαστε όχι απλά καλύτερα, αλλά ακόμα πιο πολύ γελαστοί. Εμένα αυτό είναι πάντα που μου λείπε. Αισθάνομαι ότι μια χρονιά είναι καλή όταν αισθάνομαι ότι γελάμε πολύ. Δεν έχει να κάνει με τα θέματα, θέματα πάντα έχουμε. Αυτό που αισθάνομαι ότι καμιά φορά μας λείπει είναι αυτό. Με αυτό ελπίζω κι εύχομαι να επιστρέψουμε του χρόνου».

Ραντεβού τον Οκτώβρη…

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, 1η Οκτώβρη ξεκινάμε, εκτός αν αλλάξει κάτι», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη της Άκη Μπαρμπουζάνη, ενώ είχε κάτι ξεχωριστό να πει τόσο για την αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή, όσο και για τον παραγωγό της, Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν: «Ελενίτσα μου σε παίδεψα πολύ φέτος, σε ζάλισα λίγο παραπάνω, αλλά έτσι κρατιέται η σχέση μας δυνατή μετά από 25 χρόνια. Τι να κάνουμε; Κεβόρκ, πολύ τρέξιμο. Δεν πειράζει, σου πάει. Έτσι διατηρείς το κορμί σου. Πολλά φιλιά και χίλια ευχαριστώ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…