«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα ευφυές πλάσμα και πολύ ευτυχισμένη αυτήν την στιγμή»

Ελένη Μενεγάκη

"Είναι πάρα πολλοί αριθμητικά κι αυτούς πραγματικά σκεφτόμαστε μόνο εμείς οι τραγουδιστές"

Στο Κατράκειο Νίκαιας έδωσε συναυλία η Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με την Ήβη Αδάμου κι η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε σήμερα με τον κορωνοϊό αλλά και στην κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή με τα μέτρα γιατί δεν θέλω κάποιος από εμάς να νοσήσει γιατί θα πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας μετά και δεν θα γίνουν οι συναυλίες. Είναι πολλοί οι άνθρωποι πίσω από έναν τραγουδιστή, ο τραγουδιστής είναι η βιτρίνα. Είναι πάρα πολλοί αριθμητικά κι αυτούς πραγματικά σκεφτόμαστε μόνο εμείς οι τραγουδιστές.»

Για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απέχει τηλεοπτικά μετά από πάρα πολλά χρόνια αλλά και τα τραγούδια της που συνδέονται με την ίδια, δήλωσε: «Η Ελένη είναι μια επιτυχία από μόνη της. Είναι ένα ευφυές και γλυκό πλάσμα κι είμαι σίγουρη ότι είναι και πολύ ευτυχισμένη αυτήν τη στιγμή κι αυτό τα λέει όλα.» Για το αν επιστρέψει πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Εγώ τί είμαι καναλάρχης για να ξέρω; Εγώ ένα καναλάκι μικρό έχω εκεί στο Instagram, ελάτε εκεί να κάνουμε καμια εκπομπή.» Τί είχε να πει για το πολυσυζητημένο φιλί που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο στην τελευταία εκπομπή; «Αυτό εγώ στην αρχή δεν το κατάλαβα, μετά το είδα. Εκεί κι εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί σαν το έρωτα δεν έχει παιδιά, τον υμνούμε τόσα χρόνια. Ο έρωτας είναι υγεία ανοίγει ορίζοντες, είναι μαγικός.»