«Η Ελένη Μενεγάκη δεν ήταν εκ φύσεως ταλαντούχα – Θα μπορούσα να έχω κάνει το Deal γιατί είμαι γρήγορος και έμπειρος»

Ελένη Μενεγάκη

"Οι καλύτερες μάνατζερ είναι οι μαμάδες. Η Ελένη Μενεγάκη κι αυτή είχε καλή μάνατζερ τη μαμά της".

Ο Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη και τα είπε όλα, με ειλικρίνεια αφοπλιστική! Αρχικά, αποκάλυψε πως αρχικά ήταν να παρουσιάσει ο ίδιος το Deal, αλλά: «Κάποτε μου είχε προτείνει η Άλκηστη Μαραγκουδάκη να κάνω το Deal και ήμουν τσατισμένος γιατί δεν το ήθελα. Ζήλεψα όταν το είδα από τον Χρήστο Φερεντίνο γιατί θα μπορούσα να το κάνω με την ίδια επιτυχία γιατί είμαι γρήγορος και έμπειρος».

Για την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Πολυχρονίου ανέφερε τα εξής: «Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε εκπληκτική σχέση πολλά χρόνια, αλλά διάφοροι γαμπροί μας έβαζαν τρικλοποδιές. Όταν είπα ότι έχει 9 καλά και είπα και 1… εντάξει, δεν ήταν εκ φύσεως ταλαντούχα. Σιγά σιγά έχτισε την εκπομπή της και την έκανε επιτυχία, τη βοήθησε και το κανάλι. Και πρόβαλαν το ένα, τα εννιά δεν τα έβαλαν.

Οι καλύτερες μάνατζερ είναι οι μαμάδες. Η Ελένη Μενεγάκη κι αυτή είχε καλή μάνατζερ τη μαμά της».

Και για το τέλος, ο Γιώργος Πολυχρονίου άφησε μια μεγάλη αλήθεια, η οποία μαντεύουμε πως δεν θα αρέσει καθόλου στην ενδιαφερόμενη: «Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μεγάλωσε εκνευριστικά, είναι 50 ετών. Τι να την κάνω 50 ετών; Εγώ κινούμε μεταξύ 20 κάτι και 40. Αν περάσει τα 40 πρέπει να δω και ταυτότητα για να πειστώ».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…