Η Ελένη Μενεγάκη «αδειάζει» τον Alpha για την κάμερα που εξαφανίστηκε ξαφνικά – Μήνυμα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ελένη Μενεγάκη

"Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha", λέει η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από το προσωρινό αντίο που είπε στους τηλεθεατές το περασμένο καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργανώνει γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Η Ελένη Μενεγάκη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, που ήρθαν να καλύψουν την εκδήλωση, όμως, μία κάμερα δεν ήταν εκεί. Ή για να το πούμε πιο σωστά, ήταν αρχικά αλλά εξαφανίστηκε ξαφνικά. Το τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha δεν στάθηκε απέναντι από την παρουσιάστρια. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, η κάμερα του σταθμού είχε πάει στον χώρο από νωρίς αλλά στην πορεία χάθηκε από προσώπου γης!

Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη άδειασε το κανάλι, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί, ούτε με προβληματίζει. Σε ό,τι αφορά τη δουλειά δεν έχω σκεφτεί τίποτα παραπάνω, από ό,τι σας είπα στην τελευταία εκπομπή. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω» δήλωσε.

Το πρωί της Παρασκευής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της και έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Είδα χθες στα social media την Ελένη Μενεγάκη που φωταγώγησε το κτίριο. Ελένη μου ήσουν μία κούκλα, όπως πάντα και αν συνεχίζεις να μας βλέπεις τα πρωινά όπως μας έβλεπες, σου στέλνω ένα γλυκό φιλί και σου θυμίζω πόσο σ’ αγαπώ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.