Η Ελένη Κρίτα για το μεγάλωμα της εγγονής της: «Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσει ισορροπημένα»

Ελένη Κρίτα

"Μου έχει λείψει ένας σύντροφος, δεν μπορώ να πω".

Η Ελένη Κρίτα μίλησε για όλα στην εκπομπή Ελένη και την Κάλλια Καστάνη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο μεγάλωμα της εγγονής της, μετά από την πρόωρη απώλεια της συζύγου του γιου της.

«Η αγωνία μου είναι να μεγαλώσει όντας ένας ισορροπημένος και χαρούμενος άνθρωπος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσει θλίψη στη ζωή της. Να μπορεί να ανταποκρίνεται σε αυτό και να μπορεί να ξαναβρίσκει τον χαρούμενο εαυτό της. Γιατί πρέπει πάντα και μέσα από όλες τις στενοχώριες που μας φέρνει η ζωή να βρίσκουμε το κουράγιο να την χαιρόμαστε και να συνεχίζουμε. Γιατί πάντα έχει και ωραία πράγματα. Τα κορίτσια μεγαλώνουν γρήγορα, καταλαβαίνουν πολλά πράγματα πάρα πολύ γρήγορα», εξομολογήθηκε η Ελένη Κρίτα.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η Ελένη Κρίτα εξομολογήθηκε: «Μου έχει λείψει ένας σύντροφος, δεν μπορώ να πω. Δεν είναι εύκολο από μια ηλικία και μετά να βρεθεί ένας σύντροφος, γινόμαστε κι εμείς πιο δύσκολοι. Η αλήθεια είναι ότι σε πολλές στιγμές της ζωής σου λες ωραία θα ήταν να έχω κάποιον δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι».