Η Ελένη Καρακάση μιλά για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και το παιδί που δεν απέκτησε

Ελένη Καρακάση

"Το καλοκαίρι ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο... Δεν έγινε και με ό,τι είχα σκοπό να βάλω στην άκρη, πέρασα το καλοκαίρι μου".

Την Ελένη Καρακάση, η οποία φέτος συμμετέχει στις Άγριες Μέλισσες, συνάντησε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχουν υπάρξει περίοδοι που έχει βιώσει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. «Ξέρω τι θα πει να μην έχεις λεφτά, ξέρω τι θα πει να χρωστάς και χρωστάω, να μην έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ σου. Το καλοκαίρι ήταν για μένα πάρα πολύ δύσκολο. Δεν είναι ότι θα έβγαζα λεφτά, αλλά θα μπορούσα να συντηρηθώ και να βάλω κάτι στην άκρη. Δεν έγινε και με ό,τι είχα σκοπό να βάλω στην άκρη, πέρασα το καλοκαίρι μου. Μη σου πω ότι είμαι οριακά μέχρι να αρχίσω τώρα να πληρώνομαι από το θέατρο και από την τηλεόραση», είπε.

Η Ελένη Καρακάση διηγήθηκε και ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σχετικά με την πληρωμή της από συγκεκριμένη δουλειά: «Σε μια παραγωγή που δούλευα και έπαιρνα τα Χ χρήματα, με πήραν την επόμενη χρονιά, μου πρότειναν έναν πολύ μικρότερο ρόλο και να πάρα Χ δια δύο χρήματα. Τα μισά χρήματα. Μου είπαν την ατάκα ότι είναι μικρός ο ρόλος, είπα ότι δεν πληρώνομαι με την ατάκα και μου απάντησαν: είπαμε μήπως το κάνεις για την παρέα».

Σε μια προσωπική εξομολόγηση, η Ελένη Καρακάση είπε: «Επιδιώξαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε όταν το επιδιώξαμε. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ η οικονομική κρίση. Βλέπω ότι στα 47 μου δυσκολεύομαι για πράγματα και αυτός είναι ανασταλτικός παράγοντας και για το θέμα του παιδιού. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου, ακόμα και αν δεν έρθει με φυσικό τρόπο, σκεφτόμαστε και την υιοθεσία».