Η Ελένη Καρακάση για τη σκηνή που την ανατρίχιασε στις Άγριες Μέλισσες

Ελένη Καρακάση

"Ήθελε μια μυσταγωγία, ήταν πολύ συγκινητικό ειδικά όταν ήρθε στα χέρια μας" ανέφερε η Ελένη Καρακάση

Στο Πρωινό και στην Μαρία Κοκκολάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση, η οποία μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις που βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες, ανέφερε την σκηνή που την έκανε να ανατριχιάσει αλλά απάντησε και στα σχόλια που έλεγαν ότι ήταν πολύ μεγάλο για νεογέννητο το μωρό της Δρόσως.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Το συναίσθημα που έδωσε η Δρόσω το μωρό στην Ασημίνα, το διατηρήσαμε και στο διάλειμμα. Ήθελε μια μυσταγωγία, ήταν πολύ συγκινητικό ειδικά όταν ήρθε στα χέρια μας. Το μωράκι ήταν τριών μηνών και επειδή όλοι έγιναν ειδικοί, το παιδί της ξαδέρφης μου όταν γεννήθηκε ήταν ένα μωρό 4,5 κιλά. Ήταν μεγαλύτερο από το μωράκι που είχαμε εμείς στην σειρά που πραγματικά ήταν μια σταλίτσα. Δεν μπορούσαμε να φέρουμε πιο μικρό μωρό, ήταν δύσκολο δεδομένου των συνθηκών ότι ήρθε ένα πραγματικό μωρό. Ήταν αγγελικά πλασμένο που πραγματικά όταν ήρθε στα χέρια μας για να κάνουμε τη λήψη και τα τρία κορίτσια κλαίγαμε.»

«Στο λέω κι ανατριχιάζω, τη στιγμή που η Δρόσω νανουρίζει το μωρό κι εγώ κοιμάμαι στην καρέκλα, είχα κατεβάσει το κεφάλι κι έκλαιγα ασταμάτητα. Δεν έχω πάρει να ρωτήσω την εξέλιξη του ρόλου μου.» είπε η Ελένη Καρακάση.