Η Ελένη Γερασιμίδου για τις υπερβολικές αμοιβές στα σίριαλ

ΕΛΕΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ

"Ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ καλός μουσικός κι έχω αυτήν την εικόνα" ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου

Στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το αν έχει λάβει υπερβολικά ποσά από δουλειές της στην τηλεόραση αλλά και για την επιστροφή του Big Big Brother.

Η ίδια δήλωσε: «Εγώ δεν έφτασα ποτέ στις υπερβολές που ακούω, μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και να μην είναι. Δεν απαίτησα και δεν σήκωσα μπαϊράκι τρομερό, ίσως και να έπρεπε γιατί κι εγώ στην πρώτη γραμμή ήμουν και στην πρώτη ζήτηση κι ακόμα μπορώ να πω δεν έχω κανένα παράπονο. Υπερβολές δεν κάναμε ποτέ, κάναμε όμως περιουσία από την τηλεόραση κι από το θέατρο».

«Τα ριάλιτι δεν θέλω να τα συζητάω, δεν με αφορούν καθόλου και δεν πρέπει να αφορούν και κανένα. Τέλος πρέπει να σταματήσει αυτός ο εκμαυλισμός. Τώρα εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο γιατί ο Ανδρέας Μικρούτσικος που γνώρισα εγώ ήταν ένας πολύ καλός μουσικός κι έχω αυτήν την εικόνα».