Η Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται πως οι πρώτες εβδομάδες στο House of fame είναι δύσκολες

Ελένη Φουρέιρα

"Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται" σημειώνει, μέσα σε όλα, η Ελένη Φουρέιρα!

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Ελένη Φουρέιρα μετά το τέλος του δεύτερου live του House of fame. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε με ενθουσιασμό για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο!

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας και νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο ειδικά σε ένα live show που κρατάει τόσες ώρες. Είναι και πολύ δύσκολη όλη αυτή η ορθοστασία με τα τακούνια»!

«Ήταν μια πρόκληση για μένα, είναι και η εποχή αυτή που δεν έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά μου… Μου άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ και έτσι είπα να το δοκιμάσω και αυτό! Εντάξει, δεν είναι η δουλειά μου αυτή αλλά είπα να το δοκιμάσω και να προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα γίνεται» πρόσθεσε η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. «Δεν με φοβίζει κάτι, είμαι πολύ ευθύς σαν άνθρωπος, θα κάνω και την πλάκα μου και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να το διασκεδάσω για να περάσω καλά».

«Οι πρώτες δύο εβδομάδες είναι δύσκολες. Θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός θα είναι πολύ πιο εύκολ για όλους».