Η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, με ρωτούσαν: γιατί είσαι με αυτόν;»

Χατζίδου

"Είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία και υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν: εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή".

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική εξομολόγηση προχώρησε το πρωινό της Παρασκευής (26/1) η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια, με αφορμή τη δήλωση της Δήμητρας Παπαδήμα σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του συζύγου της, αποκάλυψε τα σχόλια που δεχόταν, όταν έγινε για πρώτη φορά γνωστή η σχέση της με τον Ετεοκλή Παύλου.

«Ευτυχώς τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν γίνονται από δημοσιογράφους και στην τηλεόραση αλλά στη γειτονιά, στο Instagram ή στο Twitter… εγώ με το που γνώρισα τον Ετεοκλή και είδαν ότι είμαι με έναν άνθρωπο που έχει αυτού του είδους την αναπηρία, με ρωτούσαν: εσύ γιατί είσαι με αυτόν;», περιγράφει η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

«Το διανοείστε; Και μετά που είδαν πώς είμαστε, τον χαρακτήρα του και πώς μου φέρεται, μου έλεγαν: πω πω, πώς θα βρούμε κι εμείς έναν Ετεοκλή; Μα με τα μυαλά που έχεις δεν θα βρεις ποτέ», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Εγώ τους ανθρώπους αυτούς τους είδα μετά, τους συνάντησα και μιλήσαμε, δεν ξέρουν ότι το γνωρίζω. Είναι λογικό να σου δημιουργούνται τέτοιες απορίες αλλά τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να είναι ανοιχτά», ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Από το κοντινό μου περιβάλλον οι φίλες μου είχαν περισσότερο την περιέργεια το πώς είναι στο σπίτι, στη σχέση. Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που μου έλεγαν: εσύ θα μπορούσες να είσαι με έναν εφοπλιστή, με έναν τέτοιο ή με έναν άλλο», κατέληξε στην ιστορία της η Ελένη Χατζίδου.