Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει: «Με έβριζε δημόσια, μου έστελνε μηνύματα, ήρθε στο καμαρίνι για αυτόγραφο»

Breakfast

Το περιστατικό της τραγουδίστριας με τον αλλοπρόσαλλο θαυμαστή.

Σε ένα προσωπικό περιστατικό με έναν αλλοπρόσαλλο θαυμαστή αναφέρθηκε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@Star της Δευτέρας (29/1). Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τη σχετική αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Καραμίχος, περιέγραψε την εμπειρία της με έναν θαμώνα νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανιζόταν στο παρελθόν.

«Μου έχει τύχει να στέλνει κάποιος μηνύματα άσχημα, βρισιές, δημόσια σχόλια κοροϊδευτικά και να έρθει ο ίδιος άνθρωπος που το έχει κάνει αυτό στο καμαρίνι μου να με γνωρίσει», αφηγήθηκε η Ελένη Χατζίδου στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της.

«Τόσα πολλά που ήταν τα σχόλια είχα μπει στο προφίλ του και είχε κανονικά φωτογραφίες… Και είχε έρθει στο καμαρίνι για να πάρει αυτόγραφο και να φωτογραφηθούμε… είχα σοκαριστεί», παραδέχεται η τραγουδίστρια για τον περίεργο θαυμαστή της.

«Δεν είπα τίποτα, εννοείται. Το είπα όμως σε όλους μου τους συνεργάτες. Και μετά από αυτό, με εκθείαζε αλλά μετά κάποια στιγμή πάλι άρχισε να με βρίζει», κατέληξε στην περιγραφή της η Ελένη Χατζίδου.