Η Ελένη Χαμπέρη «καρφώνει» Σάκη και Μαριαλένα – «Το πουλάνε»

Ελένη Χαμπέρη

"Το είπε για να μην φανεί ότι παίζει στρατηγικά. Ήταν διαφορετικός μπροστά και πίσω από την κάμερα" ανέφερε η Ελένη Χαμπέρη.

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων από την Ελένη Χαμπέρη προβλήθηκε στο Love It κι η πρώην παίκτρια εκτόξευσε τα βέλη της κατά του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

«Ο Σάκης σίγουρα ήθελε να ψηφίσει εμένα γιατί ήθελε η Μαριαλένα να είναι η μοναδική γυναίκα στο παιχνίδι κι έκανε θέμα στον Ηλία ότι η Νικόλ στον πάγκο ήταν πολύ έντονη και στήριζε εσένα. Μόλις είπε και για εμένα το ίδιο είπα ώπα η ιστορία επαναλαμβάνεται και κάτι μου θυμίζει. Για τη Νικόλ θεωρούσε ότι είναι πιο αδύναμη τηλεοπτικά. Για την Καρολίνα δεν του έκατσε καλά, ήθελε να ψηφίσει εμένα γιατί έλεγε τότε ότι ψηφίζει αγωνιστικά αλλά είχα φτάσει μαζί του στην ατομική ασυλία.» είπε η Ελένη Χαμπέρη.

Ο Τριαντάφυλλος μου είπε κάποια στιγμή ότι πρέπει να δώσουμε εσένα γιατί είσαι πιο αδύναμη τηλεοπτικά και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Οπότε το είχαν συζητήσει μεταξύ τους. Ο Σάκης ήθελε να μαλώσω με την Καρολίνα και για να με ρίξει και να με υποτιμήσει. Ήταν πολλές φορές που προσπαθούσα να μιλήσω και δεν με άφηναν… Πραγματικά δεν ξέρω αν ο Σάκης κι η Μαριαλένα είναι μαζί. Όλες τις φορές μας έλεγαν όχι αλλά οι εικόνες που βλέπουμε είναι λες κι είναι μαζί. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί μετά από το παιχνίδι. Ίσως να έχουν δει ότι πουλά.

Υπάρχου συναισθήματα αλλά δεν ξέρω αν είναι ερωτικά 100%. Είναι πολλές οι πιθανότητες να το εκμεταλλεύονται. Ο ένας συμπληρώνει, καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον. Δεν πιστεύω ότι δεν είχε δει Survivor ενώ ήταν μέσα η Μαριαλένα και την χώρισε από τον Τζέιμς και τον Νίκο. Το είπε για να μην φανεί ότι παίζει στρατηγικά. Ήταν διαφορετικός μπροστά και πίσω από την κάμερα. Παίζουν κι οι δύο στρατηγικά κι η Μαριαλένα με είχε προσεγγίσει για να ψηφίσουμε τον Τζέιμς… Άλλαξε πολύ κι έπεσε στα μάτια μου. Γενικά η Μαριαλένα το έχει χειριστεί πολύ λάθος κι είναι θύμα και διπρόσωπη. Ο Σάκης είναι πολύ δυνατός και χειριστικός. Η μειονότητα πουλά.» κατέληξε η Ελένη Χαμπέρη.