Η Ελένη αποχαιρετά τον Κώστα Καρρά και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από το ξεκίνημα της καριέρας της

Πως την βοήθησε ο Κώστας Καρράς στην αρχή του "Πρωινού Καφέ"; Πόσο της στάθηκε τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου;

Γνωρίστηκαν στη σειρά «Πάτερ Ημών» που έπαιξε τη δεκαετία του '90 στον ΑΝΤ1. Η συνεργασία τους στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι. Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρέτησε τον Κώστα Καρρά, ετοιμάζοντας παράλληλα ένα εκτενές αφιέρωμα στον ηθοποιό.

«Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έφτασε στ' αυτιά μας χθες το μεσημέρι. Εμένα φίλος μου, πολύ δικός μου άνθρωπος, πολύ αγαπημένος μου, ο Κώστας Καρράς έφυγε από τη ζωή. Εγώ θέλω να εκφράσω τα πραγματικά μου, αληθινά και βαθιά μου συλλυπητήρια στη λατρεμένη του γυναίκα και στον πολυλατρεμένο μοναχογιό του. Καλό ταξίδι Κώστα! Εμείς πάντα θα σ' αγαπάμε!», είπε βουρκωμένη η Ελένη.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, η Ελένη αποκάλυψε πως ο Κώστας Καρράς ήταν αυτός που την είχε υποστηρίξει όσο κανένας άλλος στο ξεκίνημά της στον «Πρωινό Καφέ». Επίσης, ανέφερε πως ο ρόλος της στο «Πάτερ Ημών», αρχικά ήταν πολύ μικρός, ενώ στην πορεία ήταν ο Κώστας Καρράς αυτός που ζήτησε να μεγαλώσει και να γίνει πρωταγωνιστικός.

Η παρουσιάστρια στάθηκε και στην σημαντική και διακριτική στήριξη που είχε από τον Κώστα Καρρά τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου της από τον Γιάννη Λάτσιο.

Δείτε τι ακριβώς είπε η Ελένη Μενεγάκη:

Σε παλαιότερη εμφάνισή του στην εκπομπής της, μιλούσε για τη σύζυγο και το παιδί του, ενώ μάλιστα, δεν παρέλειψε να της τραγουδήσει:

Διαβάστε ακόμα:

Ο αποχαιρετισμός της Ελένης Μενεγάκη στον Κώστα Καρρά

Ο Γιώργος Παπαδάκης μαθαίνει στον αέρα για το θάνατο του φίλου του Κώστα Καρρά

Έφυγε ο Κώστας Καρράς

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Καρρά