Η Έλενα Τσαβαλιά απαντά πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το Open

Έλενα Τσαβαλιά

Τι συνέβη και έφυγε τέσσερις μέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Μεσημεριάτικα;

Την Τρίτη 26 Μαρτίου η Έλενα Τσαβαλιά έκανε πρεμιέρα στο Open με την εκπομπή Μεσημεριάτικα. Τρεις μέρες μετά, την Παρασκευή 29 Μαρτίου, ανακοίνωσε την αποχώρησή της. Καλεσμένη Στη φωλιά των Κου Κου, η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε το πρωί της Τρίτης για τον λόγο που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση:

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε, έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές, θεωρώ ότι αυτές θα παιχτούν. Είπα ναι γιατί αυτό το πράγμα μου ακούστηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα έλεγα ναι σε άλλη περίπτωση. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%. Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου.

Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις».

Η Έλενα Τσαβαλιά αποχώρησε από το Open τρεις μέρες μετά την πρεμιέρα!