Η Ελεάννα Τρυφίδου εξομολογείται – «Όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»

Ελεάννα Τρυφίδου

Η μάχη με την παχυσαρκία και η Ελεάννα Τρυφίδου σε μια εξομολόγηση καρδιάς!

Στο πλατό του Tik Talk βρέθηκε η Ελάννα Τρυφίδου τη νύχτα της Πέμπτης απέναντι από τον Αντώνη Σρόιτερ. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε από καρδιάς για την προσπάθεια να χάσει βάρος αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει στο παρελθόν στο σημείο να ζυγίζει 121 κιλά.

Σήμερα, με 35 κιλά λιγότερα, η Ελεάννα Τρυφίδου συνεχίζει την προσπάθειά της καθώς επιθυμεί να χάσει 20 επιπλέον κιλά μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό για την ίδια αποτέλεσμα.

«Ξύπνησα ένα πρωί και δε μπορούσα να περπατήσω. Έτσι ξεκίνησα. Έφτασα στο σημείο να λέω ότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου» σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, η δημοσιογράφος στην εκπομπή του ALPHA. «Μεγαλώνοντας μια γυναίκα πρέπει να προσέχει ακόμα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι και στις δυο καραντίνες έφαγα περισσότερο, περπάτησα αλλά έφαγα. Ήταν και μια δύσκολη περίοδος για μένα γιατί έχασα τη δουλειά μου, τον μπαμπά μου και είχαμε και καραντίνα».

«Πήρα πίσω πέντε κιλά, δεν είχα τη διάθεση να κάνω και διατροφή. Τώρα όμως ξεκίνησα πάλι να προσέχω γιατί τώρα είμαι έτοιμη» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεάνα Τρυφίδου. «Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα θαυμάζω, θα ήθελα να είμαι αδύνατη. Έχω ακούσει να λένε «είμαι καλά με τον εαυτό μου», όχι δεν είσαι καλά απλά ωραιοποιείς μια κατάσταση. Όταν φτάσω το στόχο μου θέλω να βάλω μπικίνι».

Τέλος, η δημοσιογράφος τόνισε με χαμόγελο πως «όταν έχασα τα πρώτα δέκα κιλά αισθάνθηκα σαν τον Τσιτσιπά»!