Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αποστόλου: «Είχε παγώσει η ψυχή μου»

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν μαρτυρική.»

Ο Δημήτρης Αποστόλου άνοιξε την καρδιά του στην Μαίρη Αρώνη και στο Πρωινό και εκμυστηρεύτηκε πόσο πολύ του λείπουν τα παιδιά του.

«Η προηγούμενη χρονιά ήταν μαρτυρική. Ήταν μια χρονιά που προσπαθούσα να μην κλείσω ένα κύκλο ζωής, μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν φαύλος αυτός ο κύκλος και το κατάλαβα γράφοντας το βιβλίο το καλοκαίρι. Ήρθε η ώρα μάλλον να φροντίσω τον εαυτό μου. Να περάσω καλά, να γελάσω, να με δώ και σε άλλες συνθήκες χωρίς συντρόφους. Δε θέλω συντρόφους. Δεν θέλω να με ακουμπάει άνθρωπος. Η ανάγκη μου είναι μόνο μία. Τα αγόρια μου. Τους έχει πάρει η μαμά τους πάνω. Έκανα διάφορες προσπάθειες μήπως καταφέρναμε να είχαμε μια ειρηνική συνύπαρξη σε διαφορετικά σπίτια. Ούτε αυτό το κατάφερα προς το παρόν. Κάνω τον μπαμπά – τουρίστα 1000 χλμ για να τους δω έστω και μια μέρα. Αυτή η απόσταση δεν παλεύεται. Νιώθω ότι τους αδίκησα. Όταν χώρισα κάποια στιγμή, ένιωθα ότι με ενδιέφερε πιο πολύ η σχέση, παρά τα παιδιά. Γιατί πίστευα ότι θα σώσω σχέση – γάμο και μετά όλα αυτά τα πράγματα θα επανέλθουν στην κανονικότητα τους.

Δεν είναι εύκολο να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις τα παιχνίδια τους. Είναι πικρός καφές, ενώ τον πίνω γλυκό. Όταν τους επέστρεψα στη μαμά τους είχε μια φοβερή χιονοθύελλα επάνω και δεν ξέρω αν η θερμοκρασία μέσα μου ήταν πιο κρύα από το έξω μου. Είχε παγώσει η ψυχή μου, όταν τους άφησα ήταν «πάρε με Θεέ μου τώρα». Ειδικά όταν είδα τα μάτια του Απόλλωνα που είχε ένα κενό του στυλ «πότε θα σε ξαναδώ;», αυτά τα πράγματα δεν είναι για χωρατά», ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Με αφορμή το βιβλίο που έγραψε μαζί με την Κατερίνα Γιατζόγλου η κουβέντα ήρθε και στους Δύο Ξένους:«Κάθε φορά που έγραφα, είτε ήταν τηλεόραση είτε θέατρο, είχα την ανάγκη να πω, πράγματα που συνέβαιναν εκείνο τον καιρό στη ζωή μου. Δηλαδή, «Δύο Ξένους» δεν θα μπορούσα να γράψω σήμερα, γιατί δεν με αφορά πλέον το ερωτικό κομμάτι», είπε και στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες και το πως η ζωή μπλέχτηκε με τη μυθοπλασία αυτού του σίριαλ, όταν στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη μπήκε ο Γιάννης Λάτσιος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!