Η εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα: «Έκανα τέσσερις πάρα πολύ σοβαρές εγχειρήσεις…»

Χρύσα Ρώπα
«Τα θέλει ο κ...ς μου. Είμαι ανήσυχο παιδί. Δεν είμαι εύκολη περίπτωση».

Η Χρύσα Ρώπα άνοιξε την καρδιά της στην Φωτεινή Ψυχίδου και αποκάλυψε τι παραπάνω της προσφέρει η ζωή στο Παρίσι, από τη ζωή στην Ελλάδα: «Στο Παρίσι δεν με ξέρει κανείς ως Χρύσα Ρώπα, το είχα μεγάλη ανάγκη να απομακρυνθώ. Είναι πολύ διακριτικοί οι άνθρωποι, έχουν μια απόσταση. Επειδή λείπω πολλά χρόνια, στην Θεσσαλονίκη με ξαφνιάζει η αμεσότητα. Επειδή δεν μιλάω εγώ έτσι, μήπως θεωρήσουν ότι είμαι κακή, ψυχρή κι ανάποδη.»

Η ίδια αφήνει τα καρφιά της γύρω από τους παίκτες ριάλιτι λέγοντας: «Το κοινό δεν ενδιαφέρεται για ηθοποιούς, ενδιαφέρεται για τους πρωταγωνιστές των ριάλιτι. Πώς έρχονται τα κουνούπια στην Αλεξανδρούπολη σε σμήνη και σε τσιμπάνε, έτσι. Έχει γίνει μια εισβολή από τα ριάλιτι, μόδα είναι θα περάσει.»

Ανάμεσα σε άλλα η Χρύσα Ρώπα εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία που είχε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι, αλλά και τους λόγους που δεν μπόρεσε να κυνηγήσει αυτό της το όνειρο. «Είχα σκοπό μετά που γέννησα τον Κωνσταντίνο, να υιοθετήσω και ένα κοριτσάκι. Αλλά μετά έκανα τέσσερις πάρα πολύ σοβαρές εγχειρήσεις, στο κεφάλι, στην κοιλιά, σε διάφορα μέρη που ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου και κατάλαβα ότι δεν μπορώ να αναλάβω δεύτερο παιδί», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Όσο για τον εαυτό της και τα restart που έχει κάνει, η Χρύσα Ρώπα δηλώνει: «Τα θέλει ο κ…ς μου. Είμαι ανήσυχο παιδί. Δεν είμαι εύκολη περίπτωση. Είμαι κέρατο βερνικωμένο. Έτσι και μου καρφωθεί κάτι στο κεφάλι, δεν υπάρχει περίπτωση, ο θεός ο ίδιος να κατέβει…». Παρά τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, η ίδια λέει πως δεν έχει τσακωθεί στο θέατρο και πως την κατπίνα την κρύβει στο υπόγειο και τη βγάζει αν χρειαστεί.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!