Η εξομολόγηση της Αγγελικής Δαλιάνη: «Ήταν πολύ αγχωτικό γιατί…»

Αγγελική Δαλιάνη

Η Αγγελική Δαλιάνη μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της στη ζωή πριν λίγους μήνες.

Η Αγγελική Δαλιάνη βρέθηκε πρώτη φορά καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και εξομολογήθηκε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και τις ενοχές που ένιωσε όταν στον 7ο μήνα έσπασαν τα νερά.

[dfp_ads id=236982]

«Και στην πρώτη εγκυμοσύνη και στη δεύτερη δούλευα στο θέατρο κανονικά. Και τώρα στη δεύτερη πήγαιναν όλα πάρα πολύ χαλαρά. Μου το επέτρεπε και ο γιατρός. Πήγαινα διακοπές, από εδώ, από εκεί, βουνά, λαγκάδια, μπάνιο στη θάλασσα. Όταν τελείωσε και η τελευταία παράσταση και είπα θα κάτσω να ξεκουραστώ και να οργανωθώ, δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο μέρες και ξαφνικά έσπασαν τα νερά. Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι.

Αν φοβήθηκα λέει! Πήγαινε καλά και έχοντας μια εγκυμοσύνη πριν, δεν ήμουν αγχωμένη, το είχα πάρει και λίγο πιο χαλαρά και αψήφιστα. Αλλά δεν έγινε και κάτι που έσπασαν τα νερά, γιατί ρωτούσαμε το γιατρό αν φταίω και λέει όχι πήγαιναν όλα καλά. Έτυχε! Ήθελε να έρθει τότε. Ήταν πολύ αγχωτικό γιατί ήταν στον 7ο μήνα και λες τώρα θα πάνε όλα τα πράγματα καλά; Εννοείται ότι ρωτούσα, γιατί έλεγα μήπως φταίει που δεν έκανα κάτι; Μήπως δεν πήρα καμιά βιταμίνη παραπάνω; Αλλά όχι, οι εξετάσεις έδειξαν ότι όλα ήταν μια χαρά, απλά ήθελε να βγει το μωρό», ανέφερε η Αγγελική Δαλιάνη στην Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!