Η εξομολόγηση για την υιοθεσία και τη σχέση της με τον «βασιλιά» τον τσιγγάνων

Έλενα Κωνσταντινίδου

"Ούτε εγώ μπορούσα να επικοινωνήσω όπως ήθελα με τους ανθρώπους εκεί. Εγώ ήθελα να ακούω τζαζ μουσική κι αυτός ήθελε να πάμε στα μπουζούκια".

Η Μις Τουρισμός 2012, Έλενα Κωνσταντινίδου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αφηγήθηκε την ιδιαίτερη ιστορία της ζωής της. Την εγκατέλειψαν 3 ημερών στην πόρτα των θετών της γονιών… Παντρεύτηκε και έκανε παιδί με τον «βασιλιά» των τσιγγάνων.

«Η μητέρα μου μού έλεγε από μικρή ότι είχα δύο μανούλες, οπότε κάπως μου προετοίμασε το υποσυνείδητό μου και στις πρώτες τάξεις του δημοτικού την ρώτησα αν ήμουν υιοθετημένη. Έπαθα το πρώτο σοκ εκεί, κλείστηκα στο δωμάτιό μου. Δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι φυσικοί μου γονείς. Άνοιξε την πόρτα η μαμά μου και έχει πάθει σοκ! Με παίρνουν μέσα, βλέπουν το σημείωμα, καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται και κίνησαν κάποιες διαδικασίες για τη νομιμοποίηση της διαδικασίας. Προσπαθούσαν πολλά χρόνια να κάνουν παιδί και ήταν κάτι σαν δώρο Θεού.

Γνώρισα στο χωριό τον πρώην άντρα μου και κάναμε ένα παιδί. Η αλήθεια είναι ότι δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί η μαμά μου ήταν εντελώς αντίθετη με όλο αυτό. Είχε δίκιο γιατί η διαφορά στη νοοτροπία έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο. Ούτε εγώ μπορούσα να επικοινωνήσω όπως ήθελα με τους ανθρώπους εκεί. Εγώ ήθελα να ακούω τζαζ μουσική κι αυτός ήθελε να πάμε στα μπουζούκια».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…