Η εξομολόγηση από την Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου – «Μακάρι να πάνε όλα καλά»

Κατερίνα Καραβάτου

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής.

Εν αναμονή του σημερινού διαγγέλματος του Πρωθυπουργού βρισκόμαστε όλοι στην Ελλάδα και περιμένουμε με αγωνία την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Η Κατερίνα Καραβάτου, στην έναρξη της Φωλιάς των Κου Κου, αναφέρθηκε σε αυτό και έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας.

«Όλοι μαζί αγωνιούμε, όλοι μαζί είμαστε σε αυτό, όλοι μαζί περιμένουμε να ακούσουμε πώς θα είναι η ζωή μας τις επόμενες 3-4 εβδομάδες… Εμείς, να ξέρετε, ότι καθώς είμαστε άνθρωποι αυτής της κοινωνίας, τα περνάμε όλα αυτά μαζί και εμείς εδώ και μαζί με εσάς, αυτό θα κάνουμε, όπως κάναμε και την πρώτη φορά στο lockdown.

Βρήκαμε τρόπους να σας κάνουμε να περάσετε καλά, βρήκαμε τρόπους διαφορετικούς για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλον, να δώσουμε δύναμη και κουράγιο ο ένας στον άλλον.

Θέλουμε όλοι μας να είμαστε αισιόδοξοι, να αντιμετωπίσουμε με όσο χιούμορ υπάρχει και θα βρούμε κι άλλο όλες αυτές τις καινούργιες καταστάσεις που θα ζήσουμε με σκοπό βεβαίως να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε όλο αυτό που συμβαίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να επανέλθουμε στην κανονικότητά μας όσο πιο σύντομα γίνεται και όσο πιο ασφαλέστερα γίνεται με τις λιγότερες απώλειες.

Νομίζω ότι αυτός είναι κοινός στόχος για όλους τους Έλληνες αυτή τη στιγμή και μακάρι να πάνε όλα καλά», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.