Η έκπληξη του Αρναούτογλου στον Μουτσινά – “Ρε συ, Γρηγόρη, μας έκανες άνω κάτω!”

Νίκος Μουτσινάς

"Αυτές τις Μύγες άμα τις βρω θα τις σαπίσω στο ξύλο..."

Μια ξεχωριστή έκπληξη, τηλεφωνική αυτή τη φορά, είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι” της Παρασκευής. Μια έκπληξη που προήλθε από τον πρώην συνεργάτη και φίλο του, Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αφορμή για αυτή την κίνηση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στάθηκε η επίσκεψη του συγκροτήματος Alcatrash που τώρα απολαμβάνουμε καθημερινά στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και δη η εμφάνιση στην ιδιαίτερη ενότητα του The 2night Show, “Μύγες”.

Alcatrash: Η ξεκαρδιστική ψηφοφορία ανάμεσα σε Αρναούτογλου και Μουτσινά

“Νίκο… Εγώ ψηφίζω Μουτσινά! Πιστεύω ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι καλύτερος παρουσιαστής από τον Αρναούτογλου” ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή του τηλεφωνήματος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Εγώ πιστεύω πως ο Αρναούτογλου είναι ο καλύτερος παρουσιαστής που υπάρχει” απάντησε με τη σειρά του και χιούμορ ο Νίκος Μουτσινάς για να προχωρήσει ένας απολαυστικός, ομολογουμένως, διάλογος των δυο παρουσιαστών.

Ν.Μ.: Ρε συ, Γρηγόρη, μας έκανες άνω κάτω το σπίτι! Θα τα κάνω τόπι στο ξύλο μετά!

Γ.Α.: Εγώ φίλε;

Ν.Μ.: Μα ήρθαν εκεί πέρα. “Να πάμε στον κύριο Γρηγόρη;”, “να πάτε στον κύριο Γρηγόρη που σας αγαπάει”. Ήρθαν τα παιδιά, τα είπατε τι ωραία, είπα τίποτα; Ήσυχος καθόμουν. Αυτές τις “Μύγες” άμα τις βρω θα τις σαπίσω στο ξύλο παιδί μου.

Γ.Α.: Νίκο μου, Νίκο μου, γλυκέ μου Νίκο…

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν παρέλειψαν, επίσης, να προγραμματίσουν on air την επόμενη τηλεοπτική τους συνάντηση!