Η Ειρήνη Χειρδάρη παρενέβη στο Breakfast@star κι άφησε αιχμές για το μοντάζ – Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου

Ειρήνη Χειρδάρη

Δείτε τι έγινε με την Ειρήνη Χειρδάρη στον αέρα του Star.

Η Ειρήνη Χειρδάρη παρενέβη στην εκπομπή «Breakfast@star» μετά την προβολή της συνέντευξή της, αλλά και μετά τη δήλωση του Δημήτρη Σούρα που την «διόρθωσε» σχετικά με την τοποθέτησή της για τα φύλα των παιδιών.

Ξεκαθάρισε και η ίδια πως τα φύλα είναι δύο, αλλα ο μετέπειτα προσανατολισμός είναι άλλο πράγμα. Παράλληλα άφησε και κάποιες αιχμές για το μοντάζ της συνέντευξής της.

«Έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση, γιατί πολλές φορές με το κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγαίνει τελείως διαφορετικό από αυτό που είπαμε», είπε αρχικά η Ειρήνη Χειρδάρη.

Η Ειρήνη Χειρδάρη είπε επίσης λίγο αργότερα: «Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, στο κόψιμο και ράψιμο του μοντάζ βγάζετε άλλο. Προσέξτε το αυτό. Και για τις σπουδές μου…».

Η Ελένη Χατζίδου, που έμεινε σιωπηλή στη μεγαλύτερη διάρκεια της παρέμβασης της Ειρήνης Χειρδάρη, είπε μετά: «Κοιτάξτε, πολύ καλά έκανε και τοποθετήθηκε, αλλά εμένα δεν μου αρέσει που λένε ότι κόβουμε και ράβουμε και βγάζουν άλλα νοήματα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δούμε όλο το κομμάτι της συνέντευξης, ακόμα και αυτό που κόπηκε για να καταλάβει και ο κόσμος μόνος του…».

Ο Ετεοκλής Παύλου είπε από την πλευρά του: «Ποτέ μα ποτέ δεν κόβεται και δεν ράβεται τίποτα με σκοπό να νιώσει κάποιος άβολα, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Τώρα, αν κάποιος ακούει κάτι και εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του, μπορεί να μην έχει τόση εξοικίωση με την κάμερα ή να μην καταλαβαίνει το πώς θα ακουστεί, είναι μια άλλη ιστορία».