Η Έφη Σαρρή αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο για Μοσχολιού, Διαμάντη και Δημητρίου

Έφη Σαρρή

"Πρωτόγνωρα πράγματα" εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Έφη Σαρρή.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έφη Σαρρή στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την αίγλη του επαγγέλματος της, το κεφάλαιο έρωτας καθώς και την τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε και απέρριψε.

Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Σαρρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ πως πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει χάσει την αίγλη του και δεν είναι όπως παλιά. Έβλεπα δηλαδή τον Βοσκόπουλο που δούλευα μαζί του και ήταν ένας αστέρας μεγάλος. Όταν ήμασταν με την Άντζελα Δημητρίου, την Σαμπρίνα, την Βίκυ Μοσχολιού και την Λίτσα Διαμάντη μού είχε κάνει εντύπωση που είχαμε μια μαρκίζα που ήμασταν όλες μαζί στο ίδιο μέγεθος. Πρωτόγνωρα πράγματα. Στο πρόγραμμα βέβαια υπήρχαν κάποιες διαφορές αλλά μεταξύ των τριών μεγάλων ονομάτων».

«Κεφάλαιο έρωτας, μεγάλο κεφάλαιο. Δεν μπορώ να πω ότι αγάπησα περισσότερο από όσο αγαπήθηκα γιατί δνε είχα και πολύ χρόνο για αυτό. Είχα πάρα πολύ χρόνο για την δουλειά μου με την οποία ασχολήθηκα ιδιαίτερα και μόνη μου».

«Τηλεόραση θα ξανάκανα αλλά εξαρτάται από την πρόταση. Δεν θα πάω ας πούμε στο καινούργιο σόου στην Ασία. Μου είχε γίνει σχετική πρόταση αλλά δεν μπορώ να το υποστηρίξω, να τρέχω και να κουράζομαι με ένα ευρώ» συμπλήρωσε η Έφη Σαρρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καραβάτου στο Μεγάλο Κανάλι.