Η Δούκισσα Νομικού ξανά σε κινηματογραφική ταινία

Με ποιους ηθοποιούς κάνει γυρίσματα;

Μετά την εξαιρετική «Λιμουζίνα» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, η Δούκισσα Νομικού γίνεται και πάλι μούσα του σκηνοθέτη στην επόμενη κινηματογραφική του δουλειά με τίτλο «Η Κόρη του Ρέμπραντ».

Όλη η ιστορία σύμφωνα με το thema people διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας. Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε, σε μια εποχή που τα όρια μεταξύ του πλαστού και του γνήσιου, είναι κάτι περισσότερο από δυσδιάκριτα.

Ιδιοκτήτης της πολυτελούς έπαυλης είναι ο Γιάννης Μπέζος και τη γυναίκα του υποδύεται η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ο μπράβος του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος είναι εκτιμητής έργων τέχνης και ο Χρήστος Λούλης.