Η Δούκισσα Νομικού παρουσιάστρια του Master Chef 2;

Διαβάστε: τα σχέδια του Mega για την Δούκισσα.

Σεζόν ήταν και πέρασε… Σεζόν ήταν και πέρασε και τώρα όλα τα κανάλια έχουν σηκώσει μανίκια και δουλεύουν ,ήδη, για την επόμενη χρονιά, για την χρονιά 2011-2012, η ανατολή της οποίας στους δέκτες μας, τοποθετείται περίπου στα μέσα στου ερχόμενου Οκτώβρη.

Ετσι, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλα τα τηλε-αστέρια μου έχουν αρχίσει να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί πολλά απ ΄αυτά δεν ξέρουν τι τα… τηλε-ξημερώνει και ποια θα τα καταφέρουν να… τρουπώσουν και πάλι και ποια όχι !

Βλέπετε, τα συμβόλαια XL διάρκειας και οι δεσμεύσεις με… βάθος χρόνου, last year στον γυάλινο κόσμο της μικρής μας οθόνης ! Ενα από τα πρόσωπα, λοιπόν, που συζητιούνται αυτή την εποχή για το αν θα παραμείνουν στο ίδιο κανάλι ή για το αν θα δουν την πόρτα της… εξόδου, είναι το πρόσωπο εκείνο της Δούκισσας Νομικού.

Η Δούκισσα απ΄ότι όλα δείχνουν, δεν έχει κανέναν λόγο για να ανησυχεί. Και αυτό γιατί; Γιατί όπως σας έχω ξανά πει, είναι ένα από τα πουλέν του Mega και η ιστορία έχει δείξει, πως αν το Μεγάλο Κανάλι πιστέψει κάποιο φρέσκο, τηλεοπτικό πρόσωπο, τότε το πρόσωπο αυτό το στηρίζει και το… «χτίζει» τηλεοπτικά μέχρι τέλους.

Σύμφωνα, λοιπόν, η Δούκισσα είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα που το κανάλι έχει σε προτεραιότητα να αξιοποιήσει και πάλι από Οκτώβρη. Ετσι, στην τηλεοπτική επιστροφή του «Just the two of us II», για την οποία σας μίλησα προχθές, θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη η παρουσία της Δούκισσας στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ δεν αποκλείεται να την δούμε για πρώτη φορά να χρίζεται και βασική παρουσιάστρια ! Πως ;

Το όνομά της έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων όσο αφορά στην παρουσίαση του «Master Chef II», θέση η οποία ως γνωστόν χηρεύει !

Βλέπετε, η Δούκισσα και φρέσκο πρόσωπο είναι και αν την στήσεις και την κατευθύνεις ανάλογα μία χαρά τα λέει και… εσωκαναλική λύση είναι – άρα και οικονομική – και αυτό έχει τεράστια σημασία σε τέτοιους χαλεπούς τηλεοπτικούς καιρούς που ζούμε !

Ετσι, η Δούκισσα βάζει υποψηφιότητα για… «Σταρ Master Chef», αν και οι οριστικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, θα αργήσουν να παρθούν, μιας και το κουζινο-ριάλιτι του Mega για ενηλίκους προγραμματίζεται να βγει στον αέρα από Γενάρη και μετά, δηλαδή, στο β ΄μισό της νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Νάνσυ Νικολαΐδου