Η Δώρα Αναγνωστοπούλου θυμάται – «Είσαι διαλυμένος όταν σου λένε από το ακουστικό…»

Δώρα Αναγνωστοπούλου

"Είχα καλύψει το Μπατακλάν όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις" είπε, μέσα σε όλα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Την Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοξένησε, το πρωί της Δευτέρας, η Δανάη Μπάρκα στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με αφορμή το νέο δημοσιογραφικό της εγχείρημα, «MEGA Stories» που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Μεγάλο Κανάλι.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού μίλησε, μέσα σε όλα, για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο παρελθόν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δελτίων ειδήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Αναγνωστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην καθημερινότητα υπάρχουν πράγματα που σε συγκινούν, αλλά όταν μπαίνεις στο στούντιο τα ξεχνάς. Υπήρξαν, βέβαια, δύσκολες στιγμές στον αέρα στο παρελθόν γιατί είχα καλύψει για παράδειγμα το Μπατακλάν όταν είχε γίνει αυτή η ιστορία στη Γαλλία με τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ήμουν τότε στην ΕΡΤ και είχα καλύψει τη ροή όλο το βράδυ. Είχε ξεκινήσει η μετάδοση στις 11 τη νύχτα παρά, αν θυμάμαι καλά, και έφυγα από το στούντιο στις 4 το πρωί. Είσαι διαλυμένος όταν σου λένε από το ακουστικό, στο κοντρόλ, ότι γίνεται αυτό και βλέπεις εικόνες με ανθρώπους πανικόβλητους και πυροβολισμούς. Ήταν συγκλονιστικό».

«Επίσης, είχα καλύψει τη ροή και για το Μάτι. Μια πολύ δύσκολη βραδιά και εκείνη» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του MEGA. «Μπαίνοντας στην εντατική του Ευαγγελισμού για το ρεπορτάζ στο MEGA Stories, συνομιλώντας με αυτούς τους ανθρώπους που τους λέμε όλοι ήρωες και είναι επί της ουσίας ήρωες αυτής της μάχης που δίνουν, νιώθεις ότι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μετά. Δηλαδή αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να είσαι υπεύθυνος, δεν είναι κάτι που μπορείς να το πάρεις ελαφριά».

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη από την Δώρα Αναγνωστοπούλου στο πρωινό του MEGA.