Η Δόμνα Κουντούρη σε εξομολόγηση καρδιάς – «Όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου»

Δόμνα Κουντούρη

Όσα είπε η Δόμνα Κουντούρη στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η Δόμνα Κουντούρη βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα Μεσάνυχτα της Δευτέρας. Στην προτελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας του Αlpha, η τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν αρκετά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή στο Fame Story μίλησε για μία συναισθηματική απογοήτευση που πυροδότησε την διπολική διαταραχή, ενώ εξήγησε τι αισθάνεται ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια ενός ψυχωτικού επεισοδίου.

Πιο συγκεκριμένη, η Δόμνα Κουντούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν και είμαι πολύ επιλεκτική στους ανθρώπους που έχω κοντά μου. Αυτοί που ήταν πολύ κοντά μου, έμειναν κοντά μου και με βοήθησαν και με στήριξαν».

«Μετά την περιπέτεια μου, δεν με φοβίζουν τα ψυχικά νοσήματα» τόνισε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια. «Πάσχω από διπολική διαταραχή αλλά οι γιατροί καθυστέρησαν να κάνουν τη σωστή διάγνωση».

«Δεν μπορούσα να ελέγξω την κυκλοθυμία μου» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η Δόμνα Κουντούρη ενώ παραδέχθηκε πως «όταν πάσχεις από διπολική διαταραχή, χάνεις τα λογικά σου. Ήμουνα στη μανία μου και άκουγα φωνές, είχα αυτό το σύμπτωμα. Μου συνέβησαν αυτά τα πράγματα πολύ μπαμ και μαζεμένα».

Μια εξομολόγηση από καρδιάς από την Δόμνα Κουντούρη στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη…