Η Δήμητρα Παπαδήμα ξεσπά για τον κορονοϊό – «Θέλω να έχω μια απάντηση»

Δήμητρα Παπαδήμα

"Γιατί δεν μου λένε το ευχάριστο; Παρά θέλω μετά από κάθε δελτίο ειδήσεων και κάθε εκπομπή να βάλω ένα πιστόλι εδώ και να αυτοκτονήσω" τόνισε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Την Δήμητρα Παπαδήμα φιλοξένησε, το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή της εκπομπή στο OPEN, «Έλα Χαμογέλα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορονοϊού καθώς η είσοδος της στο πλατό έγινε λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδήμα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σκέφτομαι σαν άνθρωπος που αισθάνομαι ότι μου στερούν μέρες τις ζωής μου και του παιδιού μου. Αυτό το πράγμα ξεκίνησε από την Κίνα. Το λέω τώρα και εκνευρίζομαι γιατί, από τις αρχές Οκτώβρη, στέλνω σε όλα τα κανάλια μήνυμα για να μου πουν τι συμβαίνει στην Κίνα. Η Κίνα υπάρχει; Έχουν πεθάνει όλοι από τον ιό ή έχουν βρει τη λύση;».

«Γιατί τα δελτία ειδήσεων, από τα οποία κοντεύουμε να τρελαθούμε, εγώ είμαι δηλαδή για ζουρλομανδύα, δεν μας λένε το καλό μήνυμα αλλά έχουν αποσιοπήσει τελείως την πηγή του κακού, το τι γίνεται; Δώστε μου μια απάντηση! Θέλω απάντηση από έναν ειδικό» πρόσθεσε με ένταση η γνωστή ηθοποιός. » Ως χαζή, τρελή καλλιτέχνης θέλω να μου απαντήσει κάποιος γιατί μου στερούν τη ζωή μου»!

«Γιατί δεν μου λένε το ευχάριστο; Παρά θέλω μετά από κάθε δελτίο ειδήσεων και κάθε εκπομπή να βάλω ένα πιστόλι εδώ και να αυτοκτονήσω» συμπλήρωσε. «Ας ρωτήσουν τους Κινέζους επιστήμονες τι έκαναν για να κάνουμε και εμείς το ίδιο. Ας μη λένε συνέχεια 20.000 και 50.000 πέθαναν στη Γαλλία, η Ιταλία αυτό και η Αμερική εκείνο. Γιατί λέτε όλα τα χειρότερα και δεν λέτε αυτό που συμβαίνει στην Κίνα; Ότι το κακό ξεπεράστηκε».

Εμφανώς εκνευρισμένη, τέλος, η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε πως «είμαι ένα δουλάκι του συστήματος… Θέλω να έχω μια απάντηση¨.