Η Δήμητρα Αλεξανδράκη «καρφώνει» την Ιωάννα Μπέλλα: «Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη»!

Δήμητρα Αλεξανδράκη

"Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση..."

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης, για πρώτη φορά ρίχνει ευθύνες στην Ιωάννα Μπέλλα για όλο αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Το γνωστό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε τα εξής: «Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της για τα δημοσιεύματα και ότι είδα στις φωτογραφίες ότι είναι πιο διαχυτική. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την «κατακρεούργησαν» στο GNTM έκανα και ένα story γι’ αυτήν. Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν».

Στη συνέχεια, όμως, η Δήμητρα στόχευσε και πάτησε τη σκανδάλη: «Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…