Η δήλωση του Γιώργου Καραμέρου για τη Φαίη Σκορδά και η απάντηση της παρουσιάστριας

Φαίη Σκορδά

"Κάποιος εξαιτίας κάποιων συνθηκών φέρεται αναλόγως..."

Κάποτε έπαιζαν απέναντι στην πρωινή ζώνη και οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες, εξαιτίας κάποιων ατυχών δηλώσεων. Στην πορεία εκείνος ακολούθησε άλλη πορεία και τώρα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι. Η Άννα Ζηρδέλη με την κάμερα του Πρωινό συνάντησε τον Γιώργο Καραμέρο κι εκείνος θέλησε με τον τρόπο του να λύσει και δημόσια την άλλοτε κόντρα του με την Φαίη Σκορδά.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη Φαίη Σκορδά και δημόσια, γιατί η επιτυχία της από το 2011 και μετά μου έδωσε τη δυνατότητα να ανοίξω κι εγώ για μένα άλλους δρόμους. Ξέρεις καμιά φορά συμβαίνει αυτό που μπορεί να φαίνεται μια αλλαγή δύσκολη στη ζωή σου, να σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέα πράγματα σημαντικά. Πιστεύω ότι η τηλεόραση πρέπει να δίνει ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, εξάλλου ένα τέτοιο πρόσωπο ήμουν κι εγώ τα χρόνια των επιτυχιών του ΑΝΤ1.

Με τον Σπύρο Χαριτάτο ήμασταν δύο τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες σε ένα τελείως ξένο πεδίο για δημοσιογράφους. Έχουμε επαφή. Όταν είσαι δίδυμο με κάποιος θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα πας μέχρι το τέλος μαζί ή θα χωρίσεις εγκαίρως για να κάνεις άλλα πράγματα που σε εκφράζουν», είπε ο Γιώργος Καραμέρος.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: Κάποιες φορές βλέπεις ότι οι συνθήκες… Πρέπει να καταλαβαίνουμε όλοι ότι κάποιος εξαιτίας κάποιων συνθηκών φέρεται αναλόγως. Αυτό, όμως, δεν πρέπει να τον χαρακτηρίζει, Ναι μεν οι επιλογές μας μάς χαρακτηρίζουν, αλλά δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί γιατί ο άνθρωπος εξελίσσεται και μπορεί να ήταν μια κακιά στιγμή, να μην είναι όλο κακό. Εκτιμώ πολύ ότι ήρθε από το studio ανθρώπινα, κάναμε μία κουβέντα κι εμένα αυτό μου αρκεί και προχωράμε. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…