«Η διαίσθηση μου λέει ότι ο συνεργάτης του Γιώργου Μαρίνου ήθελε να τον απομονώσει από όλους»

Γιώργος Μαρίνος

«Με πήρε τηλέφωνο και με έβρισε».

Τα 79 του χρόνια έκλεισε πριν λίγες ημέρες ο ηθοποιός Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος έχει απομονωθεί και δεν δέχεται επισκέψεις από κανέναν. Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξη της στο «Εμείς» και στον Παναγιώτη Κουνιάκη αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Γιώργο Μαρίνο, στην στήριξη που του προσέφερε Το Σπίτι του Ηθοποιού και κάνει λόγο για έναν στενό συνεργάτη ο οποίος της ζήτησε να κόψει κάθε είδους επικοινωνία….

«Τον γνώρισα όταν πήγα στο σπίτι του γιατί τον πήγα στο νοσοκομείο πρώτη φορά. Στο νοσοκομείο κάθισα όλες τις ημέρες εγώ. Κοιμόμουν κι εκεί το βράδυ γιατί δεν ήταν κανένας άλλος. Μετά του λέω έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού και μετά έλα και στο σπίτι μου δεν έχω πρόβλημα εγώ. Γιατί όταν είσαι τόσες μέρες και με έναν άνθρωπο που είχε πάθει και έμφραγμα, ε είσαι κοντά του. Όταν τον βρήκα πήρα αμέσως το ασθενοφόρο και τον πήγα στον Ευαγγελισμό γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

[dfp_ads id=236982]

Πρέπει να βρείτε αυτό τον άνθρωπο, τον συνεργάτη του που με ποιο δικαίωμα με πήρε τηλέφωνο και με έβρισε και έχω και μάρτυρες. Που μου είπε ότι εκμεταλλεύτηκα τον Γιώργο που ήταν δυο μήνες στο σπίτι του ηθοποιού και του είχαμε νοσοκόμα και όλα. Εδώ είναι η αχίλλειος πτέρνα μου, επειδή είμαι πολύ έντιμο άτομο μπορεί να τρελαθώ από αυτό. Οπότε η αίσθηση μου είναι ότι πήγε να τον απομονώσει από όλους μας. Τον Γιώργο τον είχα φτάσει στο σημείο να θέλει να ξαναβγεί στο θέατρο όταν ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Γιατί ήταν μια χαρά. Να παίζαμε και μαζί στο Εθνικό Θέατρο.

Επί δύο μήνες ήταν στο Σπίτι του Ηθοποιού μετά έφυγε γιατί δεν μπορούσαμε και εμείς να τον κρατήσουμε γιατί παραβαίνει το καταστατικό μας. Είχε λεφτά και δεν μπορούμε όταν κάποιος έχει λεφτά να τον κρατάμε. Ήρθε και τον πήρε ο Φασουλής, ο μόνος που ενδιαφερόταν πολύ και τον πήγε σε αυτό το ωραίο που του άρεσε. Παίρνω να τον δω και μου λένε έφυγε με τον κύριο Βασίλη. Πήρα στου Γιώργου το τηλέφωνο και με πήρε αυτός (κύριος Βασίλης) και με έβρισε. Την άλλη μέρα μου έστειλε ο Γιώργος τα ρούχα του και μου είπε σου δίνω το παρελθόν μου», ανέφερε στην εκπομπή η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!