Η Demy στο Traction με τον Κώστα Στεφανή

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 14:15 στο STAR.

Ο Κώστας Στεφανής και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy, διαπιστώνουν πως επικοινωνούν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, πριν καν συναντηθούν για το προγραμματισμένο γύρισμα του TRACTION.

Αφορμή το νέο Volvo XC40, το οποίο ανακηρύχθηκε  «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018»! Το νεανικό SUV με σκανδιναβικό design, διαθέτει πολυτέλεια, εξοπλισμό και τεχνολογικές λύσεις, που προέρχονται από τον «μεγάλο αδελφό» του, το Volvo XC 90.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢      Honda CR-V: Η Ινώ Στεφανή βοηθάει τον Θωμά Ευθυμίου να γίνει -ακόμη- καλύτερος παρουσιαστής, με αφορμή το νέο Honda CR-V. Το ήδη επιτυχημένο SUV  βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και διαθέτει πλέον έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων. Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 173 και 193 ίππων, οι οποίες συνδυάζονται με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αντίστοιχα.

➢      Skoda Kodiaq: Kodiaq, είναι το όνομα μιας πόλης στην Αλάσκα αλλά και της τελευταίας καφέ αρκούδας στον πλανήτη, που ζει στην περιοχή. Για τη Skoda, όμως, το Kodiaq αντιπροσωπεύει το μεγάλο της SUV, ένα όχημα φτιαγμένο για να καλύψει ακόμη και τις εκτός ασφάλτου ανησυχίες μιας σύγχρονης οικογένειας. Εφοδιασμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές ευκολίες, το Kodiaq είναι ήδη ένα από τα best seller στη γκάμα μοντέλων της Skoda!

➢      Απόσυρση Peugeot: Μάνος Στεφανής και Θωμάς Ευθυμίου, επιστρατεύουν τα μεγάλα μέσα, προκειμένου να επωφεληθούν από το πρόγραμμα απόσυρσης της Peugeot.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!