Η Demy απαντά για την αποχώρηση της από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου!

Demy

Τι συνέβη και επέλεξε να φύγει από το γύρισμα του Πρωτοχρονιάτικου «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό που οι τηλεθεατές είδαν στις οθόνες τους την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε έντονο παρασκήνιο πίσω του, όπως είχε γίνει γνωστό από τις αρχές του Δεκέμβρη. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αποκαλύψει στον αέρα του Πρωινού τα απρόσμενα περιστατικά στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που εν τέλει είχαν ως πρωταγωνίστριες τους την Αποστολία Ζώη και την Demy. Σύμφωνα με το TLIFE, η Demy είχε αποχωρίσει κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε. Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. (Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE)

Η Demy ρωτήθηκε για το επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Σίγουρα δεν συνέβη αυτό που έγραψαν ακριβώς, γιατί πάντα τα μεγαλοποιούν. Και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις τα μεγαλοποιούν προς κάποια σεξιστική κατεύθυνση. Γιατί όντως εκείνο το βράδυ, συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου που έχει επενδύσει τόσα χρόνια, χρόνο και χρήματα, να πάω σπίτι μου και ας είχα κάνει πρόβες, ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα. Αλλά τέλοσπάντων κάναμε αυτή την επιλογή. Αλλά γράφτηκαν πράγματα, γιατί και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της που δεν γνωρίζω καν ποιο είναι, μας έμπλεξαν μεταξύ μας ότι ξεμαλλιαστήκαμε. Είναι αυτό που με το που ακούσουν ότι μια γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σεξιστικό. Όχι, η αλήθεια είναι πολύ πιο ήσυχη και εντάξει, επαγγελματίες είμαστε, κάποιες φορές δεν βγαίνουν όλα», ανέφερε συγκεκριμένα η τραγουδίστρια.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!