Η Δανάη Παππά πιο ερωτευμένη από ποτέ: «Είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Δανάη Παππά

"Δεν μου αρέσει να λέω τόσο μεγάλες κουβέντες αλλά άμα το νιώθεις κάτι, γιατί να μην το πεις;" αναρωτιέται η Δανάη Παππά.

Την Δανάη Παππά μαζί με τον σύντροφο της, Λάμπρο Λάζαρη συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε βραδινή της έξοδο. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε για την πενταετή του σχέση ενώ η όμορφη πρωταγωνίστρια εστίασε τόσο στον έρωτα όσο και στους… καυγάδες που απεχθάνεται προσωπικά!

Ειδικότερα, η Δανάη Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο σύντροφος μου είναι ντροπαλός. Σίγουρα είναι βασικό στοιχείο μιας σχέσης ο θαυμασμός. Άμα δεν θαυμάζεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, από ένα σημείο και μετά αρχίζει και φθείρεται όλο αυτό το πράγμα και χάνεται».

«Εμένα με διεκδίκησε ο άτιμος… Γνωριζόμασταν, «κάτσε να γνωριστούμε, περίμενε» έλεγα και τελικά είμαστε πέντε χρόνια μαζί! Απίστευτο μου φαίνεται, μου φαίνεται σαν χθες! Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν μου αρέσει να λέω τόσο μεγάλες κουβέντες αλλά άμα το νιώθεις κάτι, γιατί να μην το πεις;».

«Έχουμε ήδη δυο παιδιά, έναν σκύλο και μια γάτα εννοώ, μου αρέσει πολύ εμένα αυτή η σχέση που είμαστε τώρα και νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ και οι δυο γι’ αυτήν» συμπλήρωσε, επίσης, η Δανάη Παππά στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης. «Θα κάναμε couple therapy, γιατί όχι; Εμένα όμως δεν μου αρέσουν καθόλου οι καυγάδες. Προσπαθώ με οποιονδήποτε τρόπο ή να τον αποφύγω ή να ηρεμήσω κατευθείαν τα πνεύματα γιατί δεν μπορώ με τις συγκρούσεις. Οπότε αυτός που τον ξεκινάει συνήθως είναι ο Λάμπρος και τον δίνω στεγνά».