Η Δανάη Μπάρκα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου… επιτέλους!

Δανάη Μπάρκα

Πάμε Δανάη και αυτό είναι το πρώτο teaser για τη νέα εκπομπή με παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα.

Αν όλα πάνε καλά, στο Mega θα αναφωνήσουν Πάμε Δανάη! για πρώτη φορά το πρωινό της 21ης Σεπτεμβρίου. Η Δανάη Μπάρκα και οι αξιόλογοι και έμπειροι συνεργάτες της ετοιμάζουν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωινό για τους τηλεθεατές και αυτό είναι το teaser, λίγο πριν κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Το teaser κρύβει το νέο σύνθημα του Mega για το φετινό φθινόπωρο «Επιτέλους νέο πρόγραμμα» και ναι, το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει ένα φρέσκο πρόγραμμα που θα μας το ξεδιπλώνει σταδιακά το επόμενο διάστημα.

Όσον αφορά στη Δανάη Μπάρκα, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, μία σαρωτική προσωπικότητα γεμάτη αισιοδοξία και έντονο ταμπεραμέντο. Με λίγα λόγια πρόκειται για τη φίλη που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Εκείνη λοιπόν, θα σας υποδέχεται κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.