Η Δανάη Μπάρκα για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό: «Και στα δικά μας»

Δανάη Μπάρκα

«Μπράβο στις ελληνικές μας ομάδες όταν κατακτούν κάτι τέτοιο», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Με την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, κλείνοντας αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, που την Τετάρτη παίζει στον τελικό του Conference League.

«Πρωταθλητής για 7η φορά ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, σε έναν εντυπωσιακό αγώνα, με πολλή αγωνία. Στα τελευταία δέκα λεπτά που προηγείτο ο Παναθηναϊκός, ήμασταν σχεδόν μέσα μας ήρεμοι ότι η ελληνική ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. Μπράβο στις ελληνικές μας ομάδες όταν κατακτούν κάτι τέτοιο», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνεστε ότι όποιον κι αν υποστηρίζεις, όταν βλέπεις την ελληνική σημαία να κατακτά άλλο ένα πρωτάθλημα και ξέρεις ότι από πίσω κρύβεται πολύς κόπος, μόχθος και άνθρωποι που μπορεί να μην τους ξέρουμε καν και να μην τους βλέπουμε, είναι πολύ σημαντικό. Συγχαρητήρια, λοιπόν…».

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό: «Μπράβο, και στα δικά μας! Ανυπομονούμε τώρα, αυτή την εβδομάδα, αυτό κι αν είναι μέρα μεγάλη, έχουμε ακυρώσει τα πάντα και είμαστε εκεί και περιμένουμε. Δεν λέω πολλά, ας είμαστε φειδωλοί και ας πάμε την ενέργειά μας εκεί, 29 Μαϊου Μιλάω, φυσικά, για τον Ολυμπιακό μας».