Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Δανάη Μπάρκα

Δείτε όλα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στο φινάλε.

Αυλαία έριξε σήμερα η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

«Είναι το τέλος μιας σεζόν, για εμάς είναι πάρα πολλά», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Να ευχαριστήσουμε κι εσάς γιατί είναι μεγάλη τιμή και χαρά να επιλέγετε να μπαίνουμε στα σπίτια σας και να αγκαλιάζετε τα δικά μας όνειρα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν ποτέ ούτε να αλλάξουν εμένα ούτε οι ίδιοι για να γίνει χαμός.

Αλλά κάναμε τα όνειρά μας με τη δική μας αισθητική, με τη δική μας αξιοπρέπεια χωρίς ψευτιές κι ερχόμασταν εδώ με χαμόγελο. Να αγαπάμε, να είμαστε λιγότεροι επικριτικοί, να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Ευχαριστώ για την αγάπη που έχω πάρει αυτά τα δύο χρόνια. Ελπίζω από Σεπτέμβρη να είμαστε πάλι όλοι με το ίδιο κέφι που ήρθαμε και πέρυσι και να ζήσουμε ότι ζήσαμε και φέτος».

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα είπε: «Να ευχηθώ ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι, με πολλή αγάπη, με έρωτες, με αγκαλιές, με φιλιά, πολύ χορό και τον Σεπτέμβρη θα είμαστε εδώ να περνάμε υπέροχα τα πρωινά μας».