Η Δανάη Μιχαλάκη απαντά για τον γάμο της – «Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια»

Δανάη Μιχαλάκη

"Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα" δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένη η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου αλλά κι όλο τον πανικό  που επικρατούσε στα μέσα εκείνες τις ημέρες.

«Ανοίγουμε ένα πολύ μεγάλο θέμα. Το καταλαβαίνω ότι κάποιος πρέπει να ασχοληθεί για κάποιον λόγο. Απλά πρέπει καμία φορά να μπαίνουν όρια. Να σέβεσαι πως ο άλλος θέλει να κρατήσει προσωπική την προσωπική του ζωή, αλλιώς αν ήθελε κάποιος να μιλήσει, θα τα έβγαζε όλα στην φόρα» είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

«Δε νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια, απλά καλό είναι ότι πρέπει να υπάρχουν και καταλαβαίνουμε ποιοι θέλουν να μιλούν για τα προσωπικά τους και ποιοι όχι. Εγώ προσπαθώ να το κρατώ σε μια ισορροπία γιατί μετά δεν είναι αυτό προσωπική ζωή. Ήθελα να είναι κλειστό. Ήρθαν κι άνθρωποι εκτός αλλά δεν με χάλασε όλο αυτό που έγινε. Απλά δεν χρειαζόταν να γίνει» συμπλήρωσε η Δανάη Μιχαλάκη.